Een nieuwe jas

Na bijna 10 jaar kiest Tuharuko Awaj een “nieuwe jas” die past bij een nieuw tijdvak. Onze stichting blijft hetzelfde en we blijven natuurlijk gewoon met veel energie en passie doorwerken aan onze missie: een kansrijke toekomst voor kansarme kinderen in Nepal.

De nieuwe naam is… (trompetgeschal en tromgeroffel):

Tika-logo

De Tika (Tilaka) kan worden vertaald als “teken”. De Tika is een symbool van toewijding en wordt gezet op de plaats tussen de wenkbrauwen. Deze plaats staat bekend als het derde oog of de plaats van verborgen wijsheid. Toewijding en Wijsheid om samen voor een kansrijke toekomst te zorgen voor kansarme kinderen in Nepal!

Neem meteen een kijkje op onze nieuwe website: www.tikafoundation.com.

Trots!
2016-10-danharij-cheque-foto Dhanraj, een van de oudste kinderen uit ons kinderhuis NLCH, studeert filmwetenschappen in Kathmandu. Hij heeft deelgenomen aan het Nepalese Film Festival. Met hard werken, inzet en passie maakte hij de film “Naya Ghar” (wat ‘Nieuw Thuis’ betekent) en won hij de derde prijs. De prijs werd uitgereikt door de Chief of Nepal, Mr Rajendra Chhetri.

 

Sportief
sportiefDamu Sherpa (klas 10), is een van de meisjes uit ons sponsorproject in Solokumbu. Zij is dit schooljaar naar Kathmandu gekomen om daar klas 11 (en 12) te doen. Ze deed mee aan een sportief toernooi georganiseerd door The National Sport Association. Deze organisatie zet zich er voor in dat studenten op sportief gebied hun talenten kunnen ontwikkelen. Het doel is dat getalenteerde studenten opgemerkt worden en zich wellicht kunnen aansluiten bij nationale teams die Nepal vertegenwoordigen. Of dat uiteindelijk voor Damu is weggelegd weten we nog niet, maar voor nu vind ze het in ieder geval erg leuk om zich sportief bezig te kunnen zijn.

 

We wensen iedereen een fijne zomer!

Veel groeten,
Ankie, Marcel, Désirée, Ruud en Lucette

Tika Foundation
Maasstraat 22 | 2314 TX Leiden | IBAN: NL85ABNA0605440050 | KvK: 30223224 | ANBI erkend
www.tikafoundation.com | info@tikafoundation.com
www.facebook.com/tikafoundation
Wil je deze mailing voortaan niet meer ontvangen? Stuur dan een berichtje naar info@tikafoundation.com