info@tikafoundation.com        

Vrijwilligerswerk

We krijgen vaak de vraag of mensen als vrijwilliger iets voor ons kunnen betekenen. In onze projecten maken we echter geen gebruik van vrijwilligers. De belangrijkste reden hiervoor is dat we onze kinderen, die toch al in een ongewone situatie zitten, zoveel mogelijk een stabiele omgeving willen bieden.

Hoe kan het wel ?

Onze lokale partner in Nepal is Tej Shresta. Tej is tevens de oprichter van VSN – Volunteer Society Nepal. Op hun site kun je informatie vinden over algemeen vrijwilligerswerk, de praktische kanten en de mogelijkheden, de kosten van verblijf bij een gastgezin, Nepalees leren. Neem gerust rechtstreeks contact met hen op:

Volunteer Society Nepal,
GPO Box. 8975,EPC:1589,
Kathmandu Nepal
Phone: (+977)9846038029, (+977)9841179335
Email: contactvsnnepal@gmail.com
Website: www.volunteersocietynepal.org

Alternatief vrijwilligerswerk: Fundraising
Mocht je graag willen bijdragen aan de projecten en ben je gewoon in Nederland; we zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen en kunnen helpen om geld te verzamelen. Grote bedragen, kleine bedragen ieder initiatief is meer dan welkom. Verkopen op Koningsdag, Sponsorloop met school of je bedrijf er zijn heel veel mogelijkheden.
Lees verder op de pagina Hoe doneren en Helpen. Voor vragen kun je altijd terecht bij ons via contact of info@tikafoundtion.com