info@tikafoundation.com        

Sponsoractiviteiten

Sponsoring en fondsenwerving:

  • Basisscholen | Kinderdagverblijven
  • Scholen in voortgezet onderwijs
  • Bedrijven
  • Persoonlijke acties

sponsorloop – bedrijfsmarathon – koningsdagmarkt – fondsenwerfactie – kindermarathon – kerstactie – themaweek voor Nepal – benefit diner – skatetocht – autowasactie – maatschappelijke stage ….

Samen iets ondernemen voor het goede doel? Inspirerend, zowel hier als in Nepal! TIKA ondersteunt scholen of bedrijven met voorlichtingsbijeenkomsten, door het delen van ervaringen en door de voorbereidingen te ondersteunen. TIKA begeleidt reizen en heeft professionele lokale begeleiders beschikbaar van VSN (Volunteer Society Nepal). VSN is nauw verbonden met ons team in Nepal

Voorbeelden

Basisschool sponsorloop
Zo’n leuk evenement krijgt nog meer betekenis als er op school een verband gelegd wordt tussen het goede doel en de activiteit, met een dag of week vol activiteiten en sponsorloop als mooi slot.

Voortgezet onderwijs – internationale maatschappelijke stage
We werken samen met middelbare scholen in hun jaarthema “kansarme kinderen in Nepal”. Kinderen leren van dichtbij het verschil en overeenkomst kennen tussen henzelf (uit ons welstandige Nederland) en kinderen uit het arme (maar niet zielige) Nepal en genieten van de contacten over en weer. Leerlingen kunnen zelf fondsenwerf-acties ontwikkelen, zoals on-line of kraamverkoop, benefietdiners, sportclinics voor sportverenigingen, internationale video-conferenties ter voorbereiding van de eigen Nepal-werkreis, die door TIKA wordt begeleid.

Koningsdag
Met een kraampje spullen verkopen voor het goede doel is een leuke bezigheid voor groot en klein en voegt waarde toe voor de kinderen en hun ouders doordat het “hun eigen” goede doel is en heel concreet.

Bedrijfsteams
Met collega’s of een managementteam een sportieve prestatie neerzetten draagt bij aan een goed team gevoel. Denk aan een sponsor-fietstocht in de Ardennen of een bedrijfsmarathon maar ook, nog stoerder, een begeleidde meerdaagse trekking in Nepal/Himalaya al of niet gecombineerd met begeleidde teamontwikkeling door TIKA professionals (zie “Wie we zijn”).

Bedrijfsdonaties, kerstpakketten actie, veiling
Bedrijven willen zich voor één of meer jaren verbinden een goed doel. Er wordt bv een deel uit de winst ter beschikking gesteld of combinatie gemaakt met een medewerkersactiviteit (met opbrengstverdubbeling). Soms geeft een bedrijf de keuze aan werknemers waar ze dit jaar de waarde van het kerstpakket aan mogen doneren. Misschien iets voor bij jou op kantoor?

We kunnen veelal iets bijdragen aan jouw evenement. Bel of mail gerust.

 


eenmalige-donatie


periodieke-donatie