info@tikafoundation.com        

Sponsoractiviteiten

Sponsoring en fondsenwerving:

  • Scholen | Kinderdagverblijven
  • Bedrijven
  • Persoonlijke acties

sponsorloop – bedrijfsmarathon – koningsdagmarkt – fondsenwerfactie – kindermarathon – kerstactie – themaweek voor Nepal – benefit diner – skatetocht – autowasactie – dam tot damloop – ….

Samen iets ondernemen voor het goede doel? Altijd een goed idee, waar dubbel veel kinderen en mensen blij van worden: hier en in Nepal!

Voorbeelden

Basisschool sponsorloop: 
Zo’n leuk evenement krijgt nog meer betekenis als er op school een verband gelegd wordt tussen het goede doel en de activiteit, met een dag of week vol activiteiten en sponsorloop als mooi slot.

Middelbare school themaweek
We hebben samengewerkt met een middelbare school in hun jaarthema “kinderen in Nepal” met fondsenwerving door de leerlingen, die zelf het geld ín Nepal hebben overhandigd tijdens de Nepal-werkreis.

Koningsdag
Met een kraampje spullen verkopen voor het goede doel is een leuke bezigheid voor groot en klein en voegt echt waarde toe voor de kinderen en hun ouders.

Bedrijfsteams
Met collega’s een sportieve prestatie neerzetten draagt bij aan een goed team gevoel. Denk aan een sponsor-fietstocht in de Ardennen of een bedrijfsmarathon.

Bedrijfsdonaties, kerstpakketten actie, veiling
Bedrijven zoeken regelmatig een goed doel om zich mee te verbinden voor één of meer jaren. Er wordt bv een deel uit de winst ter beschikking gesteld of combinatie gemaakt met een medewerkeractiviteit (met opbrengstverdubbeling). Soms geeft een bedrijf de keuze aan werknemers waar ze dit jaar de waarde van het kerstpakket aan mogen doneren. Misschien iets voor bij jou op kantoor?

We kunnen veelal iets bijdragen aan jouw evenement. Bel of mail gerust.

 


eenmalige-donatie


periodieke-donatie