info@tikafoundation.com        

Marcel van Wersch

marcel

Vanaf het allereerste begin ben ik betrokken bij de activiteiten van de stichting. Tijdens een wereldreis in 2007 streek ik samen met Ankie neer in de omgeving van Kathmandu voor vrijwilligerswerk in een weeshuis. Die eerste ervaring maakte zo’n indruk dat ik al tijdens de reis besloot dat ik in Nepal actief wilde blijven. Het enorme enthousiasme en de motivatie van Nepalese kinderen die – ondanks de verschrikkelijk moeilijke omstandigheden – iedere dag er weer het beste van proberen te maken, raakt je in je ziel. En dan kun je maar één ding doen: daar je steentje aan bijdragen.
In het dagelijks leven ben ik getrouwd met Ankie en vader van drie kinderen. Werkzaam als partner bij de Hup. Binnen de stichting ben ik op alle fronten inzetbaar, met een sterke voorkeur voor projectbezoeken aan Nepal… 🙂

 


 

 

ankie                        
tej      Ishwor      simon      Umesh      rupa